Гергана от Къртицата съсече сърцето на Емо – призна си как го е мотала! (ВИДЕО)

Гергана от Къртицата съсече сърцето на Емо – призна си как го е мотала! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Гергана от Къртицата съсече окончателно сърцето на Емо Каменов

Гергана от Къртицата съсече сърцето на Емо Каменов – призна си как го е мотала, видя Kliuki.net!

Зрителите на предаването напълниха мрежата с коментари срещу хубавицата. В момента гъмжи от упреци към нея, защото тя се напи и скочи на ММА боеца Георги, а в същото време се прави на невинна кошута, недоволстват те.

Гергана от Къртицата е мотала Емо Каменов - съсече му сърцето с признания, но той още не знае...

Гергана от Къртицата е мотала Емо Каменов – съсече му сърцето с признания, но той още не знае…

Този път Гергана Грънчарова здраво ще го загази, защото на лайфа се очаква да лъсне цялата истина за нейното отношение към охранителя Емил. Той я ухажваше от самото начало на формата, а тя се увърташе около него, без да му каже, че няма чувства.

Сега обаче си каза всичко: „Не изпитвах чувства, каквито трябва да имаш към един мъж, но понеже виждах, че ме харесва и се пробвах!”.

Това сподели тя пред Виктория Джумпарова, която я разпита подробно за мнението й относно Емо Каменов (видеото ТУК).

Гергана от Къртицата не спря да се изкарва плаха и скромна, докато обясняваше на манекенката защо не е допуснала нищо между нея и Емо. В крайна сметка си навлече неприязън отвън, която ще ескалира тотално, когато я разпънат на кръст в студиото заради напъните й спрямо Георги.

„Толкова е долно, не става на сила, но ти си виновна, че не му каза веднага, когато ти подари дървото с рози, че няма да се получи, а не да го лъжеш и да му създаваш илюзии!”, „Емил ще те види в пълната ти светлина, защото ще лъсне пиянската ти история с Георги!”, „Милата Гергана, до оня ден разправяше, че я е срам от камерите, но на рождения ден на Костя не се свенеше да се натиска на Жоро“.

Аман от такива „срамежливки”, които са болни за внимание, това не й дава право да се подиграва с емоциите на един добър човек!”, гласят реакциите на феновете на формата по адрес на Гергана от Къртицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар