Гергана от Къртицата: Жоро Танев е палячо, не съм била с него!

Гергана от Къртицата: Жоро Танев е палячо, не съм била с него!
5 (100%) 1 vote

Гергана от Къртицата разкри истината за отношенията й с Жоро Танев

Гергана от Къртицата проговори за слуховете, че е имала връзка с милионера Жоро Танев. Докато беше в Базата моделката стана обект на пикантни клюки. Мълвата носеше, че е имала вземане-даване с милионера Жоро Танев. Истината се оказа доста по-различна — студентката никога не е била с него.

По думите на Гергана, бизнесменът сам си прави реклама на неин гръб и двамата никога не са имали близки отношения. „Той е палячо и смешно да му вдигам рейтинга с името си“, каза Гергана от Къртицата. Тя сподели още, че известния милионер само се прави на изключително богат, но далеч не е толкова състоятелен.

Гергана от "Къртицата" проговори

Гергана от „Къртицата“ проговори за Жоро Танев

Моделката, освен това сподели, че й звучи нелепо да я свързват с него, тъй като не са имали никакви отношения. Гери призна, че е имала сериозна връзка със заможен мъж, но отдавна се е разделила с него.

От Къртицата Гергана пази само хубави спомени и е във възторг от играта. Категорична е, че само мъж може да спечели формата и то, защото повечето изпитания са силови. Фаворити за първото място според нея са Борислав и Емил Каменов. За втория казва, че държи на него, но не го обича и не изпитва същите чувства.

Що се отнася до това защо, не е отрязала директно Емил Каменов, Гергана от Къртицата споделя, че не е имала смелост да го направи. Най-вече защото доста често избухвал и се притеснявала, че ще потроши Базата, ако му каже наистина, какво изпитва към него, пише bgreality.bg.Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Гергана от Къртицата: Жоро Танев е палячо, не съм била с него!”

  1. KOKO

    апр. 23. 2014

    TAA IMALA NUJDA OT PARITE.KAKOB I E CENORAZPISA.ZA VUVUZELA NAPRIMER

    Reply to this comment

Добавете коментар