Гергана Грънчарова в обятията на Жоро от Къртицата

Гласувайте за статията

Гергана Грънчарова все пак докопа победителя в Къртицата

Гергана Грънчарова обърна гръб на Емо Каменов, но пък се гушка с аверчето му Жоро, видя Kliuki.net. Тримата участваха в шоуто Къртицата по ТВ7.

Гергана Грънчарова

Гергана Грънчарова и Жоро се гушкат любовно

Тогава Гери не можа да си намери място, тя скачаше от цвят на цвят, но така и не се спря на никого. Нещата значително се промениха, когато Георги Стоянов излезе като победител от формата. Последва нежна атака от страна на Гергана Грънчарова.

Палавницата успя да докопа новоизлюпилия се богаташ и сега доволно мърка в обятията му, писа изданието blife.bg. Двамата има любовни отношения и не го крият, което се подсказва и от коментарите на околните, посочва Блясък.

Определено Гери и Жоро създадоха повод вниманието да е насочено към тях и да ги обсъждат с дни наред. Брюнетката пък се погрижи пикантен фотос да обикаля интернет пространството и да събужда множество въпроси. Хитруша си беше и хитруша си остана, заключват някои, които не симпатизираха на противоречивото поведение на Гергана Грънчарова в Къртицата.

При нея всичко е интерес и скоро Жоро ще плаче от разбито сърце, прогнозират те. А ММА боецът има проблем с емоционалните драми. Години наред той се е възстановявал от една сериозна връзка, сега е хлътнал по Гери и го очаква поредния удар…

А може би танцьорката ще бъде по-ласкава към него и няма да се стигне до такава катастрофа?! Знае ли някой – това може само времето да го покаже и точно така ще се случи.

Гергана Грънчарова обаче си остава мъжемелачка, нищо че се преструва на миловидно котенце, говорят зад гърба й нейните познати във виртуала.

Е, поне засега Жоро е щастлив, а за по-нататък, ще видим!


Гергана Грънчарова / Участник в Къртицата 2 by dark_angel_98

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар