Гергана Грънчарова разбивачка на сърца – Емо Каменов не е единственият!

Гергана Грънчарова разбивачка на сърца – Емо Каменов не е единственият!
3.67 (73.33%) 3 votes

Гергана Грънчарова от Къртицата се оказа разбивачка на сърца, Емо Каменов съвсем не е единственият

Гергана Грънчарова от Къртицата се оказа разбивачка на сърца, научи Kliuki.net!

Красавицата завъртя главата на Емо Каменов, който е известен с лютия си нрав. Точно той хлътна здраво по Гергана и дори сега се готви да напусне Базата, защото тя не почти не го поглежда.

Гергана Грънчарова е разбивачка на сърца, не върти само Емо Каменов

Гергана Грънчарова е разбивачка на сърца, не върти само Емо Каменов

Гергана Грънчарова не е длъжна да отговаря на чувствата му, но Емо Каменов беше прав за едно – можеше просто да му го каже от самото начало. А участничката в шоуто го моташе, усмихваше се като Мона Лиза и се радваше на вниманието му, докато не й писна.

Според зрителите, Гергана Грънчарова го прави нарочно, за да привлече интереса към себе си и използва Емо Каменов заради предаването. И мускулестият мачо се усети, че го въртят на пръста, затова реши да сложи край на тази пародия.

Всъщност Гергана съвсем не е толкова хрисима, за каквато се представя. Тя има навика да провокира силния пол, след което да хитрува и да вади изгода от ситуацията, разказват мъже, които са имали честта да бъдат около нея.

Моделката не страда от липса на обожатели и често може да бъде засечена в компанията на чаровни кавалери. Но и не спира да залива със снимки нета, където очаква и получава безброй горещи комплименти.

Дори езикът на тялото на Гергана Грънчарова подсказва повече, отколкото на нея й се иска. Тя винаги е или с гръб, или пази лицето си, за да не се издаде какво й е отношението, когато до нея е застанал симпатичен ухажор.

Като на всяка дама, жестовете й се нравят, а тя ги подклажда, а накрая се измъква невинна и ги прави на глупаци, убедени са феновете на Къртицата.

Вижте сами как умее да разпалва и разбива сърцата Гергана Грънчарова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар