Георги Стоянов победи Къртицата с измама! Лъгали с SMS?

Георги Стоянов победи Къртицата с измама! Лъгали с SMS?
5 (100%) 1 vote

Георги Стоянов спечелил нечестно Къртицата – минимален процент зрители гласували за него, но вотът бил манипулиран?

Георги Стоянов победи Къртицата

Георги Стоянов победи Къртицата с измама

Георги Стоянов победи Къртицата с грандиозна измама, убедени са зрители на риалити шоуто. Броени минути след финала на Къртицата фенове на предаването се разбунтуваха в нета, затова че SMS-ите им за Александър Сано не са били зачетени, научи ексклузивно Kliuki.net.

„Гласувах за Сано, но ми върнаха SMS, че не е активно. Разбрах, че не съм единствената“, оплаква се зрителка в социалната мрежа. Други също пропищяха, че са пращали SMS-и, за да спечели Александър Сано, но съобщенията не са били зачетени.

Според тях целият вот е бил една грандиозна измама, която само целяла да прибере парите на зрителите, без да им зачете гласа. А победителят в Къртицата си е бил ясен от самото начало – Георги Стоянов. „Всичко е нагласено! Имали са предварителна уговорка ММА боецът да победи, прецакаха Сано“, възмущават се интернет потребители.

Георги Стоянов

Зрители се оплакват от незачетени СМС-и

Според една от версиите пък първоначалната уговорка с продукцията била Ивайла Бакалова да спечели парите на групата. След инцидента обаче решили да направят Георги Стоянов победител, а той да подели печалбата с манекенката.

Третата версия по форумите е още по-интересна. Запознати твърдят, че всъщност Ивайла е имала сериозни намерения да съди Иван и Андрей заради счупения си крак на мисията. След като размислила обаче, хитрата моделка решила да им постави условие: „Няма да ви съдя, ако дадете победата на Георги Стоянов“.

Продуцентите добре знаят, че при евентуален съд и спечелено дело, ще се изръсят много повече, затова с охота се съгласили да направят Георги Стоянов победител в Къртицата, пък оттам двамата с Ивайла да се оправят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Георги Стоянов победи Къртицата с измама! Лъгали с SMS?”

  1. gost

    май 19. 2014

    Честито на Жоро.А Александър Сано да се сърди на Ива Екимова и Николета Лозанова. Тези двете в студиото със изключение на Любо направиха много лошо впечатление на зрителите ще през цялото време защитаваха Сано а за Жоро нямаше никаква защита.Точно това си даде своя резултат при гласуването.В този смисъл се радвам много ще първия победител в къртицата Любо Жечев нямаше такава защита като на Екимова и Лозанова щото и тоъ като Сано щеше да се прости със победата

    Reply to this comment

Добавете коментар