Георги Стоянов и Марина Мицич първи дружки след „Къртицата“

Георги Стоянов и Марина Мицич първи дружки след „Къртицата“
3 (60%) 2 votes

Георги Стоянов и Марина Мицич си станаха първи дружки

Георги Стоянов и Марина Мицич си станаха първи дружки след „Къртицата“. Риалити звездите, които се караха и заяждаха за дреболии сега са първи приятели. Жоро дори се появи в прегръдките на Марина по време на светско парти. Двамата очевидно си прекарваха добре заедно и нямаше нищо, което да помрачи настроението им.

Марина изглежда се е възстановила от нестандартния хранителен режим и стреса в Къртицата, тъй като изглежда видимо отслабнала и по-стройна. Жоро от своя страна за първи път не изгледаше да се заяжда със съперничката си в играта.

Георги Стоянов и Марина Мицич си станаха дружки след Къртицата

Георги Стоянов и Марина Мицич си станаха дружки след Къртицата

В социалната мрежа направо ахнаха изумени, след като ММА боецът се появи в компанията на Марина. Очевидно двамата си прекарваха доста добре и от неприязънта помежду им нямаше и следа.

Припомняме ви, че Марина Мицич и Георги Стоянов бяха в постоянен конфликт в Къртицата. Двамата не спираха да се заяждат, а ММА боецът редовно я обиждаше.

Марина се зарече, че няма да му проговори, но очевидно след края на формата двамата се помирили. А зрителите подозират, че Георги Стоянов и Марина Мицич просто са разигравали театър, за да задържат вниманието върху себе си в шоуто. И да останат по-дълго време в играта, в преследване на първото място.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар