Георги Стоянов е Къртицата! Кети го разкри

Георги Стоянов е Къртицата! Кети го разкри
5 (100%) 1 vote

Георги Стоянов е прикриван от продукцията – опитват се да го изкарат позитивен герой и не излъчват кофти моментите

Георги Стоянов

Георги Стоянов е Къртицата

Георги Стоянов е Къртицата. Това научи ексклузивно Kliuki.net от кухнята на риалити шоуто. Изгонената Кети Щайнингер издаде, че именно той може да е саботьорът в Базата. Освен че мисиите на неговия отбор най-често са проваляни, ММА боецът е подкрепян неестествено от продукцията.

Според Кети, от „Къртицата“ всячески прикриват агресивния нрав на Георги Стоянов, както и други негови гафове, като го правят позитивен герой в очите на зрителя.

В действителност досега само веднъж от Къртицата показаха буйния нрав на Георги Стоянов – когато се скара с Бориса Тютюнджиева. От продукцията повече наблягат на любовната му история с Ивайка Бакалова – макар да е очевидно, че всичко е фалш. Може би така се опитват да отвлекат вниманието на зрителя от Къртицата.

„Георги, много ме подценяваш, а след като подценяваш някого, подценяваш себе си. Аз ти се наслушах на обидите и простотиите ти, ако бях останала по-дълго вътре, щеше верно да разбереш какво правя в това предаване. Искам да попитам Георги Стоянов, като ме няма вътре, кой го дърпа назад сега?“, избухна Кети Щайнингер пред Kliuki.net.

„Радвай се, че продукцията те подкрепя и не те прави на лош герои… макар, че ти си такъв и аз го знам! Имаш късмет, че си стисках езика зад зъбите“, възмущава се Кети на Георги Стоянов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар