Георги от Къртицата на друг акъл за Дарина – няма да има пони

Георги от Къртицата на друг акъл за Дарина – няма да има пони
5 (100%) 1 vote

Георги от Къртицата смени намерението си да изпълни обещаното към момиченцето си Дарина

Георги от Къртицата няма да вземе пони на Дарина, както увери всички наскоро.

Това беше мечтата на неговата дъщеря, но той щял да й купи… смартфон. Зрителите на Жените говорят определено се разочароваха от намерението на Георги Стоянов, забеляза Kliuki.net.

Георги от Къртицата

Георги от Къртицата няма да купи пони на Дарина

„Всяко дете днес се фука с модерен телефон, не е нужно да й угажда на такива прищевки, защото те не учат на нищо… По-удачно е да й вземе животинче, да се научи да се грижи за него!”, съветват родители из нета.

Георги от Къртицата и Дарина бяха гости на предаването по случай 1 юни. Той сподели, че всъщност е много строг татко и не позволява правилата да се нарушават, писа Блиц.

Жоро дори няма да позволи на момиченцето си да се влюбва, защото това можело да стане едва, когато той смята, че е дошло времето. Малката Дарина стоеше послушно и с широко отворени очи до него. Явно наистина е примерна и подложена на сериозен режим.

Георги от Къртицата не давал тя да закъснява и винаги й се карал. И понеже тя била бъдеща жена, трябвало да се научи на чест и достойнство. Георги Стоянов направи е едно добро дело днес.

Той обяви, че ще отдели 10 хиляди лева от печалбата си от Къртицата, която отива в сдружението за деца с онкохематологични заболявания.

Ето какво каза още във видеото ТУК Георги от Къртицата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар