Георги на Златка Райкова я шамароса точно преди Нова година? (Снимка)

„Всичките й гаджета я тормозеха физически“, издават близки до плеймейтката

Скорошна снимка на Златка Райкова сериозно притесни феновете й. На кадъра плеймейтката е със силно надута долна устна, сякаш някой я е ударил с всичка сила. Това, естествено, смути почитателите на звездата, които вкупом се надпреварват да я питат какво се е случило.

Тормози ли Георги Русата Златка?
Тормози ли Георги Русата Златка?

„Кой ти разби устната, Злати, какво става?“, чудят се форумци. До момента обаче любимката им пази пълно мълчание по въпроса и отказва да разкрие причината за надутата си устна. Това провокира още по-сериозни слухове, като дори се появиха мнения, че гаджето на моделката – Георги, я е шамаросал след като двамата са се скарали.

Близки до Златка издават, че ако това е вярно, то далеч няма да е първият подобен случай. „Злати просто си пада по мъже, които бият. Всяко едно от гаджетата й досега е посягало на жени“, коментират запознати. Дори и Георги Неделчев се намеси, заявявайки, че е убеден, че на подсъзнателно ниво самата Райкова обичала да бъде постъпвана, научиха от hotarena.net.

„Тя е от тези жени, които смятат, че силата на мъже се крие именно в умението да раздава шамари“, категоричен е бившият редактор на редица мъжки списания. Както знаете, бившето гадже на хубавицата – Камен Куката, я подлагаше на постоянен тормоз. „Дано все пак не е от Георги, а просто да се окаже херпес“, надяват се феновете на Райкова.

zlatka

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.