Георги на Кали – 5 причини да го мислим за дете на Жоро Илиев

Георги на Кали – 5 причини да го мислим за дете на Жоро Илиев
5 (100%) 1 vote

Георги на Кали – големият син на певицата, има изумителна прилика с Жоро Илиев

 

Георги на Кали – големият син на певицата, има изумителна прилика с Жоро Илиев!

И това е едно от нещата, които карат всички да считат, че той е негово дете. Кали и покойният бос не са били просто познати, но още няколко обстоятелства будят съмнения, че тя крие реалното бащинство на момчето си.

Георги на Кали - изумителна прилика с Жоро Илиев!

Георги на Кали – изумителна прилика с Жоро Илиев!

Kliuki.net ще ги изброи подробно, а вие сами преценете.

Външният вид на сина на Кали – Георги

Безспорен факт е, че наследникът на Кали, напомня силно на Жоро Илиев. Вежди, устни, носле – всичко му е като подарено от Главния.

Сега Георги на Кали е вече 14-годишен и последните снимки доказват, че той се е превърнал в копие на шефа на ВИС-2, писа изданието HotArena.net. И преди време ви показахме фотоси, които го потвърждават – вижте ТУК.

Все едно гледаме младия Жоро Илиев!

Усмивката на Георги на Кали

Порасналият син на чалга звездата е чаровник, който може да разтопи с усмивка всяко нежно създание. Засега умилява майките, а след години ще предизвиква вълнение в сърцата на жените, отсега е ясно.

Георги на Кали - още от малък е като копие на Жоро Илиев

Георги на Кали – още от малък е като копие на Жоро Илиев

И в добавка, тази усмивка е същата като на Жоро Илиев.

Името на Георги на Кали

Кали взима решение да кръсти своя син на Георги Илиев. Откъде накъде?!

Това е дежурният въпрос, особено, след като тя твърди, че татко му е някой си Иван Димитров – търговец на алкохол. Защо би допуснала рожбата й да носи името на друг човек, който уж не е свързан по биологичен път с него…

Обяснението на Кали е, че тя била много задължена за финансовата помощ на Жоро Илиев, а освен това той спасил неин близък от сигурна смърт.

Близостта на Кали с Жоро Илиев

И като споменахме за помощ, идва следващата причина, която създава подозрения и до днес. Кали е била особено близка с Жоро Илиев. Как иначе е щяла да получава неговата милост и подкрепа във всеки момент, в който е имала нужда.

Или иска да внуши версията, че са били просто приятели, или истината е съвсем различна – той е бащата на детето й Георги.

Характерът на Георги

Приближени до Кали допълват картинката, че Георги вече имал твърд характер, бил готов да защитава родителката си от всички, даже и от мъжете в живота й. Демонстрирал суровост и желязна воля, когато се налага.

Всичко това изключително много и по странен начин създавало усещането, че е наследил тези черти не от кого да е, а от Жоро Илиев.

Още повече, че никой не знае, нито някога е виждал човека, който всъщност бил забременил Кали… и няма как да бъде свързан по никакъв начин с Георги на Кали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар