Георги на Жени Калканджиева порасна чаровник

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева е щастлива със своя син Георги

Жени Калканджиева и порасналият Георги почти не се отлепят един от друг, видя Kliuki.net. Малкият принц на известния ни модел вече разтуптява момичешките сърца.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева има защо да се гордее със своя пораснал чаровник Георги

Чаровникът е достоен наследник на майка си по външност и визия. Огромна е и приликата му с баща му. Определено малкият е успял да вземе най-красивите и чаровни черти и от двамата си родители.

Георги на Жени Калканджиева вече се радва на интерес от страна на бъдещите млади девойки.

Жени Калканджиева

Мама и Жорко обичат да се забавляват заедно

Момчето е с харизма и внимание към него не липсва. И явно тепърва все повече ще покорява момичешките сърца.

Жени и Тачо имат много раздори в брака си. Разделите при тях са често срещан феномен. Отскоро те за пореден път са пак заедно. Георги е една прекрасна и основателна причина да търсят вариант за разбирателство и хармония.

А и Жени Калканджиева и Тачо изглеждат повече от щастливи като двойка, независимо какво говорят околните. Обичат се и за радост на близките и почитателите им, разделите между тях не са сериозни и са краткотрайни.

Георги на Жени Калканджиева расте в доста бурно в емоционален план семейство, но определено е много обичано и усмихнато дете. Радва всички около себе си, и както е тръгнало, може след време да стъпи и в модния бранш.

Още отсега е страшно чаровен и с излъчване, което е търсено и ценено сред моделите. Жорко засега е само едно лъчезарно и красиво дете. То расте, и бавно и сигурно поема своя път в живота си.

Още е твърде рано да се каже коя ще е неговата звезда и къде ще го отвее вятърът наречен живот, но засега е просто дете, което се радва на живота.

Вижте от снимките как се забавлява с Жени Калканджиева и колко е пораснал!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар