Георги и Ивайла се целунаха! После се заиграха в Къртицата (ВИДЕО)

Георги и Ивайла се целунаха! После се заиграха в Къртицата (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Георги и Ивайла се целунаха, ММА боецът си открадна този сладък миг от моделката, а тя го поля с вода

Георги и Ивайла се целунаха!

Kliuki.net забеляза, че двамата все пак се сближиха и нищо чудно да настане много сладка идилия между тях. Както самата Ивайла Бакалова отбеляза: „Ти няма да издържиш до 19 май!”.

Георги и Ивайла се целунаха, после се заиграха в Къртицата

Георги и Ивайла се целунаха, после се заиграха в Къртицата

С това тя му намекна, че много е хлътнал по нея и е започнал да се привързва, а освен това си позволява забранени волности. ММА боецът си открадна целувка от Ивайла, а тя се ядоса и го подгони с шише с вода.

След като го намокри, той на свой ред готвеше отмъщение, но манекенката се заключи в тоалетната и заяви, че няма да излезе от там.

Георги и Ивайла се прегръщат пред тоалетната на Къртицата

Георги и Ивайла се прегръщат пред тоалетната на Къртицата

Тя настоя за обещание от страна на Георги, да спре да я закача и да кротува.

Мина известно време, а останалите участници не спираха да гледат сеир. Георги и Ивайла накрая се помириха. Той я помоли да се покаже и даде дума, че няма да я полива, както планираше. Когато тя се появи на вратата, той я прегърна с всички сили, а Ивайла Бакалова въобще не се дърпаше.

Двамата си простиха за случката, все едно кой знае какво е станало и после продължиха да си гукат като гълъбчета на дивана. Георги и Ивайла обсъдиха сестра й и евентуалното гадже, което тя щяла да му намери, за да я остави на мира. Той я прикотка към себе си и часовете отлетяха неусетно.

Явно, че Ивайла Бакалова вече не иска Георги да стои настрана, както го принуди преди. Тя изискваше той да стои на дистанция, но тяхната история взе да се задълбочава в Къртицата (видеото ТУК).

Вижте сами целувката и закачките между Георги и Ивайла!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар