Георги Бенчев се подигра и с журито на X Factor с колаж!

Гласувайте за статията

Георги Бенчев не за първи път си позволява арогантно поведение в X Factor

Георги Бенчев

Георги Бенчев се подигра на журито с колаж

Георги Бенчев – един от най-колоритните участници в X Factor, отново си позволи арогантно поведение спрямо формата – този път към журито. Kliuki.net попадна на унизителен колаж, който участникът публикува в личния си Фейсбук профил.

На колажа Георги Бенчев е представен като спартанец, който се бори срещу 4-глава ламя, а главите на чудовището са съответно на Саня, Заки, Любо и Мария Илиева. „Купона е по-готин с твойта порода“, пише на шеговитата картинка, която обаче не бе приета толкова на майтап от феновете.

„Този Бенчев изобщо не цени шанса, който му е даден, а се държи неуважително и несериозно“, „Не виждам нищо смешно и забавно в този колаж. Ако не беше този змей, с когото явно се бори, Бенчев никога нямаше да се види по телевизора“, гласят само част от коментарите на феновете на X Factor.

„Голямата сцена“ и палавата Мария Игнатова

Георги Бенчев

Георги Бенчев често се държи арогантно

Припомняме, че това не е първият път, в който Георги Бенчев си позволява по-арогантно поведение в шоуто. Още на първия концерт той се присмя на сцената на X Factor, която била има-няма 20 на 10 м, а водещите я изкарвали „голямата сцена“.

Най-брутална обаче беше подигравката на Георги Бенчев с водещата Мария Игнатова, която сравни с актриса от филм за възрастни. Няма да цитираме точните думи от съображения с аудиторията ни. Само ще загатнем, че Алекс Раева се изчерви, Мария се сконфузи и замълча, а журито остана с отворена уста.

В същото време обаче Георги Бенчев е от участниците, на които журито най-много симпатизира. По форумите дори вече се говори, че го гласят за победител в X Factor, макар да няма гласовите качества.

Липсата на вокални умения пролича и на последния лайф, когато Георги Бенчев трябва да запее. Досега му възлагаха все хард рок парчета, в които крещеше, но снощи трябваше да изпълни лиричния Ерик Клептън и нямаше място за метъл. От журито намекнаха за вокалната му нестабилност и може би сега неслучайно се намират в колажа по-горе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар