Георги Бенчев откачалка и в живота! (Лични снимки)

Гласувайте за статията

Георги Бенчев е бил в академичен хор в продължение на 5 години, но днес се изявява като диджей

Георги Бенчев

Георги Бенчев с приятелката си

Георги Бенчев е същата откачалка и в живота. Лудият X Factor е не по-малко хахо и извън сцената, личи от личните му снимки, на които Kliuki.net попадна.

Припомняме, че почитателят на хеви метъл и един от най-колоритните участници в сезона на X Factor очаква дете. Бенчев има 10-годишна връзка с приятелката си Весела, която е юрист. Именно Веси го подтиква да участва в риалити формата.

Преди това Жоро Бенчев е бил в академичен хор в продължение на близо 5 години, но в крайна сметка се преориентира към диджействането. От доста време брадатият талант прави караоке партита и именно покрай тях осъзнава, че има талант за голямата сцена.

Столичани в повече

„Както живея, така и излизам пред публиката“, признава Георги Бенчев и е категоричен, че това, което виждат зрителите на сцената на X Factor, не е поза. „Аз съм си такъв“, казва талантът.

„Живял съм повече от 7 години на село. С родителите ми се преместихме там и всички ми викаха „софиянчето“, постоянно трябваше да се доказвам. После, като се изместихме в столицата, пък ме наричаха селянчето“, спомня си Бенчев.

Започва да развива таланта си още съвсем малък – когато баба му му подарява акордеон. Инструментът е по-голям от него, но малкият Жорко бързо му свиква. Родителите му пък никога не са го спирали от нищо – каквото е поискал, за да развива таланта си, давали са му го.

Разбиващият

Така един ден неговата приятелка Весела му подхвърля: „Що не се пробваш в X Factor – ще е готино“. И Георги Бенчев се навива.

След като спечелва журито с нестандартното изпълнение на Wrecking ball (Майли Сайръс), попада в отбора на Любо и днес е последният участник от групата „+25“.

Георги Бенчев получава доста упреци, че е силен само в своя жанр, но и е сред едни от най-харесваните участници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар