Гентиана Халити за анорексията: Да, залитнах!

Гласувайте за статията

Гентиана Халити призна, че е имала моменти, в които е изпадала в крайности, но това е минало вече

Гентиана Халити дълго време беше описвана като анорексичка, но тя отричаше, че има такъв проблем.

Гентиана Халити

Гентиана Халити призна за анорексията, която я е заплашвала в миналото

За първи път моделката реши да признае някои любопитни факти от миналото си. Kliuki.net научи, че всъщност Гентиана Халити е имала моменти, в които е изпадала в крайности по отношение на храненето.

Както самата тя признава в интервю за изданието bgreality.bg, това се е дължало на нестабилната й психика. Хранителните разстройства винаги са свързани с нея, споделя препатилата Гентиана Халити.

Всичко това обаче е отдава забравено, тя е успяла да се овладее. В момента блондинката си хапва поне за двама… мъже, шегува се тя.

Режимът й е достатъчно обогатен, включва дори сладки изкушения, но Гентиана Халити си е все така слаба и фина. Също така включва поне 10 литра вода и нито капка алкохол, просто хубавицата не обича да пие.

Тя е наясно какво усвоява и изразходва бързо, така че сама преценява за себе си как да поддържа фигурата си. Налагало се е дори да съветва свои приятелки. Казвала им винаги, че трябва да ядат, за да отслабнат, а не обратното.

Гентиана Халити разкрива и една своя тайна мечта – да учи психология. Не смята да практикува с клиенти, а ще го направи заради себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар