Гентиана Халити впечатлява без капчица грим (Снимки)

Гентиана Халити впечатлява без капчица грим (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Гентиана Халити е изключително нежна, когато не се е омазала с пет слоя грим

Гентиана Халити се оказа същинска прелест без грим. Плеймейтката се осмели да се покаже в напълно естествен вид и за разлика от повечето си колежки, изглежда доста добре без тоновете помади по лицето си. Около това мнение се обединиха онлайн потребителите, които останаха очаровани от вида на моделката. Самата тя изглежда също се харесва без макиаж, тъй като лично публикува „натуралните“ си кадри в профила си във Фейсбук.

Гентиана Халити впечатлява без грим

Гентиана Халити впечатлява без грим

Нещо повече, прави впечатление, че напоследък Гентиана Халити все по-често се появява естествена и по светски събития, а също и в нощните заведения, където се изявява като танцьорка. Очевидно госпожицата не се притеснява от визията и се харесва такава, каквато е, коментират форумци. За разлика от повечето други плеймейтки, които не си позволяват да отидат дори до кварталния магазин без тонове грим по тях, смеят се феновете.

Дори и огромните силиконови джуки на Гентиана Халити не стоят гротескно на лицето й, когато не ги е подчертала допълнително, категорични са модни експерти. А вие на какво мнение сте? Със или без грим ви допада повече Гентиана Халити?

Гентиана Халити Гентиана Халити

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар