Гентиана Халити с булимия заради депресия и опиати

Гентиана Халити с булимия заради депресия и опиати
5 (100%) 1 vote

Моделката шокира с признания в мрежата

Плеймейтката Гентиана Халити тези дни разтърси мрежата с признанието си, че е болна от булимия. Красавицата от години страда от това заболяване, но досега отказваше да го признае.

Гентиана Халити с шокиращи признания

Гентиана Халити с шокиращи признания

На въпросите дали не страда от анорексия и защо е толкова слаба Гентиана отвръщаше, че просто се поддържа във форма. Пред Венета Райкова обаче тя разкри: “Болна съм от булимия, дори влязох в спешното“.

Залитанията на моделката по глада и хранителното разстройство, от което страда, обаче далеч не са единствения й проблем, пише doctorbg.net. В свой пост на страницата си във Фейсбук, Гентиана прави шокиращо изказване.“ Ох,не се въздържам вече… Еййй и отчет за теглото си ли да давам? Ама получавам по 100 писма на ден „Как се поддържаш в такава форма?“.Да ви кажа ли как? Една черта преди и една цигара след!!!!!“, пише тя.

Блондинката продължава да е плашещо слаба

Блондинката продължава да е плашещо слаба

Шокиращото й признание, че си прави по една „черта“ и кара само на кафе и цигари стъписаха мнозина. Но и дадоха обяснение за здравето й.

Освен това Халити често пише меланхолични послания в мрежата, които свидетелстват, че вероятно плеймейтката редовно изпада и в депресия. Предвид шокиращото й здравословно състояние и кризите, през които преминава, не е изненадващо, че има подобни проблеми със здравето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар