Гентиана Халити: Помощ, разпадам се!

Гласувайте за статията

Новата на Багата пропищя

Плеймейтката Гентиана Халити пропищя в социалната мрежа. Красавицата се оплака, че буквално се разпада. На страницата си във Фейсбук Гентиана пропищя, че ноктите и косата й вече падат. И се ожали, че при дъжд нищо не остава от красотата й. „И косата ми падна и ноктите:(((„, ожали се пред приятелки в социалната мрежа Гентиана. А приятелите й започнаха да й се смеят, че е като Майкъл Джексън.

Гентиана Халити  се оплака, че се разпада

Гентиана Халити се оплака, че се разпада

„Олеле-е-е – разпадаш се! Ти си като Майкъл Джексън, бе Генти.“, майтапят я те в мрежата.
„Не е лъжа. Както обичам да казвам — ако завали съм ЧАО:)“, отговори на Гентиана, по този повод.

Всъщност плеймейтката действително има сериозни проблеми с косата. Тъй като разчита на екстеншъни, русата й грива, в последно време е доста рехава, коментират форумци в мрежата.

Приятелите  не пропуснаха да се пошегуват с нея

Приятелите не пропуснаха да се пошегуват с нея

Разликите са фрапиращи особено на снимките й за „Мис Плеймейт“ и към днешна дата. По всичко изглежда, че моделката си има сериозни грижи с външния си вид.

Гентиана днес и преди

Гентиана днес и преди

Подобно на повечето си колежки, освен кубиците силикон в деколтето, Гентиана разчита и на други изкуствени аксесоари, с които да се разкрасява. Екстеншъни, ноктопластика, а според някои дори изкуствени мигли, са само част от прийомите използвани от моделката, за да изглежда по-привлекателна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар