Гена Трайкова се гласи за булка

Гласувайте за статията

Личният живот на тв водещата е пазен зорко от журналистите, но слуховете за голямото събитие се разпространяват скорострелно в интернет пространството. При гостуването си на Слави, Гена не издаде никакви подробности за личните си връзки, от което човек би си помислил, че тя или крие тайна любов, или е самотна. Оказа се, че нищо от това не е вярно и успешната журналистка се радва на прекрасни отношения със своя приятел Лъчезар.

В Би Ти Ви вече се коментира дали сватбата ще е в тесен семеен кръг или влюбените ще предпочетат грандиозно сватбено тържество. Приятелят на Гена е барабанист от “Хиподил” и двамата са от доста време заедно. Макар водещата да не обича да коментира връзката си, вече се знае, че с Лъчезар делят общ покрив и се разбират превъзходно. Влюбените гълъбчета обичат да се усамотяват и пазят любовта си от нахалните фотоапарати на журналистите.

Според колегите на блондинката, тя никога не е била толкова щастлива и чувствата й имали взаимност и от страна на музиканта. Лъчезар се грижил за водещата ежедневно, шушукат клюкари и я прибирал от работа, за да не се преуморява тв звездата. Очакваме скоро и Гена да се присъедини към звездните семейства на родния ефир и да ни зарадва с новината за предстояща сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар