Галя от Каризма се появи по-изтормозена отвсякога

Гласувайте за статията

Галя от Каризма най-сетне си показа лицето, създаде паника с визията си

Галя от Каризма дълго ще носи последствията от нощните си забавления, пристрастията към дрогата и алкохола.

Следите на времето не прощават. Лицето на певицата е подпухнало, очите й са като цепки, кожата сивее, а снимакат неслучайно е размазана, коментират я в мрежата, видя Kliuki.net.

Галя от Каризма

Галя от Каризма по-изтормозена отвсякога

Галя от Каризма се появи, писа изданието HotArena.net по статия на списание LoveStyle. От нея дълги години нямаше никаква вест, освен че се чу колко болна е от СПИН. Какви ли не диагнози й бяха поставяни, които няма как да бъдат потвърдени, но е факт, че Галя от Каризма не изглежда добре.

Тя буквално предизвика паника с визията си.

Потребителите в нета се надпреварват да гадаят какво точно й има, чудейки се дали някои опиати могат да докарат младата певица дотук. Така или иначе, тя поне се усмихва, което е намек, че е излязла от дупката и мизерията.

Известен период тя беше принудена да обитава евтини квартири в Лондон, да се храни с каквото намери, да скита наоколо, молейки се за работа. В момента тя има възможност дори да посещава фризьор, което е отличен знак за подобряване на финансовото й състояние. Галя от Каризма отдавна не поддържа никакви контакти с приятелите си в България.

По неизвестни причини тя рязко се дистанцира от всички, потърси си пътя зад граница, но и там не успя да постигне онова, за което мечтаеше. С Миро бяха на върха у нас, дуетът им имаше супер хитове, които се въртят и до днес.

После двамата не се справиха с тежестта на славата, отдадоха се на прекалени удоволствия и съвсем логично се провалиха. Галя от Каризма се скара с Миро, избяга от България и пробва да продължи напред.

А той намира начин да твори тук, не съжалява за нищо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар