Галена заприлича на паун! (Виж снимките)

Гласувайте за статията

Поп-фолк певицата предизвика смях сред публиката на свое участие в старозагорска дискотека с кичозния си тоалет

galena

Странната цепка на роклята предизвика недоумение сред феновете

Че Галена никога не се е славела с усет към модата, е добре известно на всички. Няма снимка, на която фолк дивата да не е добавила някой кичозен акцент към тоалета си. На едно от последните си участия обаче певицата е надминала себе си. Галена се появи в известен старозагорски клуб накипрена в тоалетче, което предизвика недоумение и присмех дори и у най-верните й почитатели.

Гостите на заведението не можаха да определят дали тоалета, с който певицата се беше стъкнала е от две части или пък е рокля. Недоумение будеше странната цепка на талията на певицата, която разделяше горната от долната част и която откриваше част от иначе добре поддържания й корем.

Това, което обаче истински предизвика смеха на феновете, беше десенът на роклята. Всъщност, абсолютно невъзможно е да се определи какъв точно е той, тъй като Галена се беше спряла на стила „от всичко по много”. По роклята имаше черни точки на бял фон, съчетани с принтове в оранжево, синьо и лилаво. Посетителите в клуба са на мнение, че с този си вид певицата е приличала по-скоро на паун отколкото на жена със стил. А вие какво смятате?

Галена втрещи с избора си на тоалет

Галена втрещи с избора си на тоалет

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Галена заприлича на паун! (Виж снимките)”

  1. lili

    мар. 31. 2013

    “ Fairground“ tova e markata na drexata 200 evro.

    Reply to this comment

Добавете коментар