Галена втрещи феновете с ретро визия!

Гласувайте за статията

Певицата плаши феновете с лилаво червило и доста кръгли бузки

Галена стресира феновете с ретро визията си

Галена стресира феновете с ретро визията си

За поп фолк дивите е известно, че залагат на визията си почти толкова, колкото и на пеенето. Понякога дори държат на първото повече. В опитите си да си докарат неповторим и провокативен външен вид обаче доста често певиците прекаляват и вместо да впечатлят феновете си, доста често постигат точно обратния ефект – стават за смях. Това важи с пълна сила за периодите от началото на звездните кариери, когато тепърва прохождащите изпълнителки са разчитали на собствените си усилия, за да изглеждат добре.

Предвид резултатите е съвсем нормално, че чалгаджийките са покрили фотосите от началото на кариерите си и не желаят да ги правят публично достояние. От Kliuki.net обаче успяхме да се доберем до доста любопитна снимка на една от най-оборотните ни диви – Галена. Кадърът е от самата зора на шеметния й успех, който до голяма степен се дължи и на доста скандалното й клипче във ваната.

На снимката днешната стройна хубавица е почти неразпознаваема. Галена стряска феновете с доста пълни бузки, от които днес няма и следа. Стайлингът на звездата е повече от покъртителен, втрещени са форумци. Кожен колан с огромни капзи, лисича очна линия и брутално лилаво червило, съчетано със съответните сенки – нищо общо с елегантната и сексапилна звезда, която познаваме днес.

Вижте и вие снимката на Галена от зората на кариерата й и преценете има ли разлика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар