Галена в тежка депресия

Гласувайте за статията

Новата визия на изпълнителката на “Тихо ми пази” явно не й донесе късмет. Според слуховете Галена е в мрачно настроение и депресия след като беше освиркана на годишните награди на „Планета“ вече дни след това.

При връчването на статуетката за певица на годината на Галена, публиката скандираше името на любимката си, а именно на Преслава. Галена не успя да прикрие разочарованието си и сълзите й бяха показателни за наранените й чувства. Не е тайна за никого, че една от най-обичаните родни певици е изпълнителката на “Как ти стои”.

Месеци преди това беше известно, че Галена ще бъде избрана за певица на годината в зала Универсиада, а основен спонсор на наградите на „Планета“ беше фирмата на мъжа й. Може би затова фолк дивата не се галена награди планета 2011изказваше много възторжено за събитието и получения приз на певица на годината в интервютата след това. Преслава съжалява, че е отнела звездния миг на Галена излизайки на сцената при връчването на престижната статуетка, но споделя, че е реагирала спонтанно и дори самата тя се разстроила от нелепата ситуация.

Дни след бляскавото събитие Галена все още е в депресия и според слуховете е много оскърбена от реакцията на публиката. Галена смята, че не по този начин трябва да се показва любовта към някой изпълнител, като обиждаш и освиркваш друг. Галена споделя още, че сама не е очаквала такава реакция от себе си и е приела твърдо унижаващата ситуация. Изпълнителката на “За пари” се сравнява с Веселин Маринов, който беше също освиркан на наградите на “Планета” преди няколко години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар