Галена в луда свалка на сцената

Гласувайте за статията

Галена определено мина границите, ако въобще някой е подозирал, че е възможно да надскочи собствените си изцепки

Галена я хванаха в луда свалка на сцената, която преля в такова страстно натискане, че Галин сигурно му се иска да потъне в земята…

От срам, от какво друго?!

Галена

Много е гореща тази Галена, един мъж не й стига, все гледа някой да натисне на сцената… Вижте сами!

Той за толкова години вече е свикнал с ревността си към нея. Няма избор, а и се налага да приема униженията, на които го подлага Галена. Kliuki.net констатира с изненада, че този път звездата надмина дори себе си.

Ако това въобще е възможно, но пък явно е факт, сочат я с пръст присъстващите в дискотеката. За онези, които имат възможност само отдалеч да зърнат изцепката й, остава само да замълчат, защото са без думи.

На такава гледка всеки би се изумил и би сметнал, че е попаднал в някой добнопробен клуб. За Галена обаче такива скрупули не съществуват. Тя здраво награби танцьор от заведението и го пусна в скута си, падайки и тя самата на дансинга, писа изданието blife.bg след кадъра, публикуван в marica.bg.

Бива си я палавницата, тя знае как да привлича вниманието и този път отново е в десетката. Дори самият мускулест мъжага не можа да повярва на късмета си да се озове толкова опасно близо в обятията на Галена. Късметлия!

Почитателите й се редяха на опашка цяла нощ, за да засвидетелстват любовта си към нея, някои подаряваха цветя, други си просиха целувки. Пък Галенчето е щедра, тя раздава горещи гледки, страстни муцунки и не й е проблем да се разкрива още и още…

Жестовете тя оцени подобаващо и се отдаде на поздрави към идолите, които бяха дошли да точат лиги по нея.

В крайна сметка всички са доволни, ето на това е способна Галена!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Галена в луда свалка на сцената”

  1. nako

    февр. 10. 2015

    галена глас няма.- пее фалшиво ,но да бърка на мъжете в дюкяна я бива …галена е срам и позор за пайнера

    Reply to this comment

Добавете коментар