Галена страстен фен на разхлабителните – тайната й диета!

Гласувайте за статията

Галена слабее с разхлабителни, тя дори е пристрастен към тях, но нехае за предупрежденията

Галена има своя тайна диета, тя понякога прегрешава, но веднага поема разхлабително, научи Kliuki.net.

Всъщност певицата е такъв страстен фен на този вид препарати, че ги гълта за добро утро ежедневно и пръска луди пари за тях.

Галена

Галена гълта разхлабителни като за последно, слабее ударно

Така пречиства организма си и няма значение какво е погълнала, защото то отива в канала, писа изданието HotArena.net по информация на България Днес. Приятелките й били ужасени от опасния навик на Галена, но тя не искала и да чуе за техните съвети.

Предупредили я, че така може да си навреди на отделителната система, а и да се лиши от някои полезни бактерии. Но за Галка визията е по-важна.

И тя като Преслава е готова да плати жестока цена, но да е номер 1 на сцената. Пищната й по рождение фигура не се подавала на диети, освен ако не са мъчителни и свързани с кански глад, а Галена си е лакома, обясняват близките й.

Ето защо изпаднала в крайности покрай употребата на разхлабителните.

Звездата на Пайнер вече е започнала да се поти нетипично на участия, което прави впечатление на околните, но тя няма избор, ако иска да бъде с идеално тяло.

По-добре да намирисва и да гони досадниците, кефел се на манията й пък Галин. Доста нахални фенове налитат на Галена, а и тя не си поплюва, позволява им неприлични волности, които биха подразнили всеки, а камо ли партньора й.

Обаче той е свикнал да си трае и преглъща всяка долнопробна изцепка на половинката си. А защо ли го прави и докога ще е така?!

Мнозина подозират, че рано или късно на бизнесмена ще му писне на шапката, а Галена ще е принудена да си седне кротко у дома, за да не го резили повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар