Галена скочи на Наско Месечков, награбиха се в клуб (Снимки)

Фолк певицата съвсем му отпусна края

Палавата Галена съвсем забрави, че е обвързана и се впусна в диво шоу с Наско Месечков. Певицата бе на участие в дискотека, когато танцьора се появи и двойката буквално взриви клуба с изпълненията си.

Галена и Наско Месечков пак се събраха
Галена и Наско Месечков пак се събраха

Фолк звездата се появи на участие, а скоро след нея пристигна и музиканта. На сцената Наско даде всичко от себе си, за да подлуди публиката.

Двойката в един момент така се увлече, че и танцьорките в заведението се почувстваха неудобно. Феновете на Наско се шегуват, че момичетата са се чувствали излишни на сцената, а самодоволния отговор на танцьора беше „Ами ние с Галя ги подлудихме“.

Самата Галена доста бурно изрази емоциите си от палавите им игри. Певицата пищеше и викаше от задоволство, докато Месечков я вдигаше и въртеше из дансинга.

В един момент ситуацията стана направо скандална, след като фолк дивата си навря и силикона в лицето на танцьора. Той обаче не изглежда да имаше нещо против палавите си закачки със звездата.

Певицата съвсем му отпусна края
Певицата съвсем му отпусна края

Самата Галена в последно време става все по-разюздана, а разгорещените й закачки с Месечков предизвикаха доста слухове. И независимо от мълвата, че танцьорът предпочита представители от своя пол, разгорещените им флиртове определено предизвикаха доста коментари в мрежата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.