Галена се отряза до козирката, вилня в дискотека

Гласувайте за статията

Галена се отряза до козирката, разказват очевидци, така на градус досега не са я виждали

Галена определено може да скрие шапката на всеки, този път тя заряза не само приличие, но и трезво състояние, научи Kliuki.net.

Галена

Галена може да скрие шапката на всеки, особено като е на градус

Певицата наскоро беше хваната да се натиска с як мъжага в дискотека, а сега обходи повечето присъстващи и им показа какво умеят шавливите й ръце.

Толкова на градус не я бяхме виждали, споделят очевидци, писа изданието HotArena.net. Още в началото на вечерта тя вече била здраво наквасена до козирката. И продължила да пие!

Галена

Наздраве, Галена!

Галка обръщала шот след шот, а наоколо хората се хванали за главата от неадекватното й поведение. После се отдала на мръсни танци и показала на всички, че няма никакви скрупули, независимо, че е майка и официална половинка.

Галин обаче отдавна е потънал в земята от срам, като се има предвид, че някой път я придружава на участия, можем да си представим как се чувства… Всички го гледат с подигравателен поглед, защото жена му се държи като евтина играчка, смеят му се зад гърба фенове на Галена.

Дори те няма как да си затворят очите за глупостите, които тя върши. Отгоре на това, когато е толкова пияна, тя няма как да се справи с репертоара си, това се отразява и на изявата й.

Звездата се кротва от време на време, когато на Галин му писне, но после пак я подкарва по старому и разчита той да й прощава. Докога ли ще я бъде така?!

Навиците на Галена са особено позорни и възмутителни, категорични са потребителите в мрежата. Но нали знаете приказката, вълкът козината си мени, но нрава – не…

Галена трудно ще се вземе в ръце и ще започне да се държи на ниво, защото така е свикнала да печели аудитория и симпатия сред почитателите на лекия жанр.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар