Галена се натиска за дует с Лили Иванова

Галена се натиска за дует с Лили Иванова
5 (100%) 1 vote
Пайнерката Галена упорито се усуква около примата на българската естрада

Галена прави планове да изскочи с едни гърди пред колежките си по втория начин – пише „Уикенд”. В тайните й планове влиза дует не с коя да е, а с примата на родната ни естрада Лили Иванова. Едно такова дуетно парче тутакси би се превърнало в мегахит и би бетонирало пайнерката на върха в класациите – отбелязва изданието.
Ако замисълът се реализира, звездата от Смядово ще е единствената фолкпевица, работила в тандем със звездата на естрадата – пише вестникът.

Галена

Галена си прави сметките без кръчмаря

Съмненията за това какво крои Галена се появиха веднага щом стана ясно, че Лили Иванова ще гостува във великотърновското заведение „Калоянова крепост”. Кръчмата е собственост на мъжа на певицата – Галин. Участието на примата вече се рекламира ударно, като агитацията върви дори в профила на Галена във Фейсбук. В обявите се уточнява, че рециталът на Лили ще е на 22 март по случай Първа пролет.
Самата Лили, разбира се, не подозира за плана на смядовската принцеса. Тя за нищо на света не би приела да бъде употребена дори ако й предлагат двоен хонорар, твърдят запознати с характера на естрадната ни прима. Така че Галена май си прави сметките без кръчмаря – коментират колежките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар