Галена се изложи с правописа! Най-голАмата ли е?! (ФОТО как се наду)

Галена се изложи с правописа, но пък феновете й признаха, че е най-голямата

 

Галена се изложи с правописа!

Певицата си сложи лента като на миска и обяви, че е най-голямата… ала явно е пропуснала уроците в училище, присмяха й се веднага в нета.

Галена се изложи с правописа!
Галена се изложи с правописа!

„Най-голАмата?! Не се пише така, Галенче!”, „Боже, какъв гаф, Галена, май ще те връщаме в час!”, започнаха да я бъзикат на страницата й, забеляза Kliuki.net.

Верните й фенове обаче в един глас признаха, че тя наистина е най-страхотната певица. Това беше достатъчно, за да подобрят настроението на звездата, която винаги е широко усмихната от вниманието около себе си. Галена редовно радва публиката със своя непринуден чар и земно отношение. Толкова е естествена, че дори тези, които не я обичат, също я поздравяват.

Галена иначе си е най-голямата за нейните верни фенове
Галена иначе си е най-голямата за нейните верни фенове

Последните й снимки обаче някои бързо изтълкуваха, че Галена май си е вирнала носа и много си е повярвала. „Чак сама да си го казва, сякаш идва прекалено?!”, „Е, няма нужда, знаем, че си върха…!”, реагираха потребители. Може би доста хора се дразнят от самочувствието на известните, особено, ако според тях те нямат особени заслуги, а са известни в чалга средите.

Така ще е винаги, поп-фолкът е осъждан от зората на създаването си, че и до днес… Многобройните почитатели съвсем не са на това мнение, а тези на Галена пък въобще! Само да не беше тази нейна невинна грешчица.

Вижте сами как Галена се изложи с правописа!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.