Галена се изложи с фалшиво пеене

Галена се изложи с фалшиво пеене
5 (100%) 1 vote

Фолк звездата стана и барманка за една вечер

Неподозирани таланти демонстрира фолк дивата Галена пред своите почитатели в известен пловдивски клуб. Изпълнителката реши да се прави на полиглот и се разпя на английски, докато умело се вихреше зад бара с бутилка в ръка.

Звездата на вечерта пристигна в супер настроение и очевидно на градус в известна пловдивска дискотека. Галена грееше в лилаворозов тоалет и с блеснал поглед мина зад бара, където влезе в ролята на келнерка.

Редом с това певицата реши да извие глас и на английски, но никак не й се отдаде. За зла участ опитът й да пее на живо, я направи за смях пред публиката.

Галена стана барманка

Галена стана барманка

Фолк фурията се издъни така грандиозно пред аудиторията, че стъписаните фенове, коментираха колко ужасно звучи гласът й. „Това беше най-фалшивото изпълнение, което съм чувала“, „Първо се научи на български да пееш, а после на английски“, заваляха коментари към певицата.

Певицата се изложи с фалшиво пеене, но пък се справи добре  с напитките

Певицата се изложи с фалшиво пеене, но пък се справи добре с напитките

Дори стилния тоалет, който приковаваше мъжките погледи към преливащия над роклята бюст, не успя да заличи неудовлетвореността от изпълнените с фалшиви нотки музикални напъни на Галена.galena 3

Но пък новите й умения—да се прави на барманка, при това с английски акцент, определено забавляваха много феновете й. И по-голямата част простиха на певицата за малкия й гаф с фалшивото пеене.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Галена се изложи с фалшиво пеене”

  1. нако

    Дек. 21. 2013

    ооооо това фалшиво пеене си е постоянно при галена ..на големия концерт на планета пайнер, който се проведе на 28 ноември в ндк галена се изложи за пореден път..тя беше единствената певица , която пя фалшиво …даже начинаеша певица като мария петрова я сложи в малкия си джоб по гласови данни…галена стана известна певица благодарение на порноклипа а не защото има някакви гласови данни

    Reply to this comment

Добавете коментар