Галена се черви заради Слави! (Едва не избяга от шоуто)

Галена се черви заради Слави! (Едва не избяга от шоуто)
5 (100%) 1 vote

Галена се черви заради Слави пред австралийски колеги

Галена се черви заради Слави Трифонов. Певицата бе поканена заедно с Кости, за да представи новото си парче и последния си дуетен партньор — Фейди. Триото гостува на Слави, за да говори за новата си песен „Хабиби“, но водещия се постара да остави без думи и двете чуждестранни звезди. Шоуменът почти не ги остави да се изкажат като непрекъснато правеше не особено уместни коментари. Той многократно прекъсна събеседниците си, а в някои случаи си позволи да използва изрази, които видимо смутиха колежката му Галена.

Певицата се изчерви повече от веднъж от неудобство. Фейди няколко пъти се опита да вземе думата от Слави, но бе грубо прекъсван от водещия. Въпреки че за Дългия всичко бе само шега, видно бе, че Галена се чувства неудобно. Фолк дивата не успя да каже и две думи преди шоумена набързичко да я изпрати с пожелания да продължава да пее по-разнообразни стилове и да експериментира все така.

Галена се черви заради Слави

Галена се черви заради Слави

Накрая на срещата изпълнителката буквално избяга от сцената, зарязвайки двамата си партньори Кости и Фейди. Румънският композитор благоразумно си мълчеше през повечето време, тъй като има опит като гост на водещия.

Певицата почти избяга от шоуто

Певицата почти избяга от шоуто

Шоуто на Слави определено остави горчив привкус в устата на певицата, въпреки че водещия заяви, че тя е сред близките му приятели и много държи на нея. Из телевизията обаче шушукат, че повод за арогантното поведение на Дългия не е сценарият, а по-скоро нежеланието му чалга звезди постоянно да гастролират в шоуто му. В обществена тайна се превърна фактът, че срещу солидно заплащане, фолк дивите могат да си рекламират новите хитове в най-гледаното тв шоу. Галена дори представи там новата си колекция, но СЕМ глобиха солено шоуто заради скрита реклама на модната й линия.

Видео с интервюто, в което Слави притесни Галена, можете да видите ТУК: www.btv.bg/video/seriali/svetlinata-na-moia-jivot/video/galena-fejdi-i-kosti-predstaviha-novata-si-pesen-v-shouto-na-slavi.html

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Галена се черви заради Слави! (Едва не избяга от шоуто)”

  1. fen na popfolka

    Дек. 03. 2014

    ЦЕЛИЯТ КОНЦЕРТ НА ПЛAНЕТА НА 1 ВИ ДЕКЕМВРИ БЕШЕ О КЕЙ НО БЕЗ ГАЛЕНИНОТО ШОУ В КАВИЧКИ..КОЙ Е ИЗЛЪГАЛ ЧЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ ..ТОЛКОВА ФАЛШИВА И НАГЛА ..УЖАС И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЕ БЕШЕ ОБЛЯКЛА КАТО УЛИЧНИЦА..ГАЛЕНА НЯМА НИКАКЪВ ТАЗЛАНТ, НИКАКВА ХАРИЗМА, НИКАКВИ ГЛАСОВИ ДАННИ..БОЖЕ ПРОСТИ ТА ТЯ Е ЗА ЦИРКА..ЯВНО БАЯ ПАРИЧКИ ХВЪРЛЯ ГАЛИО ВАФЛАТА ДА И КУПИ НАГРАДТА ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА…ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО СЕ КУПУВА А ИСТИНСКИТЕ ТАЛАНТИ ОСТАВАТ НЕДООЦЕНЕНИ

    Reply to this comment

Добавете коментар