Галена със странни белези на участие

Певицата пее с белязана ръка

Фолк певицата Галена се появи в доста необичаен вид на участие. Изпълнителката излезе на сцената със смущаващи белези на едната ръка.

Галена със странен белег на участие
Галена със странен белег на участие

Докато се вихреше на дансинга в ритъма на танца Галена правеше всичко възможно да скрие едната си ръка. Но наблюдателни фенове веднага забелязаха, че нещо не е наред с любимката им. И скоро видяха белезите  по ръката й.

Както изглежда фолк певицата е претърпяла неприятен инцидент наскоро. Тъй като на ръката й ясно се виждаше доста голям белег. „Какво се е случило с Галена?“, „Да не си е срязала ръката“, бяха част от въпросите на потребители в мрежата. Мнозина се притесниха дали всичко с певицата е наред.

Певицатадоста смути феновете с раните си
Певицата доста смути феновете с раните си

По всяка вероятност фолк дивата е претърпяла битова злополука, или се е одраскала неволно. Но в мрежата се породиха купища версии относно раните по ръката й. Някои от които се оказаха изключително зловещи и дори най-отявлените фенове на Галена се притесниха от тях.

Самата певица в последно време твърди, че е на седмото небе от щастие и е изключително щастлива. И не спира да пуска снимки с близките и семейството си, показвайки колко ги обича. Това обаче не попречи на форумци в мрежата да зашушукат, че фолк дивата и любимия й Галин, са имали поредния семеен сблъсък.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.