Галена с кир по кожата? (Феновете се изумиха)

Галена с кир по кожата, коментират изумени феновете в мрежата

 

Галена шашна с кир по кожата?!

Това коментират изумени феновете в мрежата, които зърнаха последното й фото.

„Не може да е от качеството, защото лицето й е съвсем чисто или са пропуснали да обработят и ръцете???”, сочат с пръст любимката си Галена, забеляза Kliuki.net.

Галена лъсна с кир по кожата?
Галена лъсна с кир по кожата?

Фолк звездата се показа неглиже и в спортно елегантен стил, както винаги тя обра овациите, че е толкова земна и красива.

В следващия момент обаче наблюдателни не пропуснаха да обърнат внимание на ръцете й, които по думите им изглеждат доста странно… „Това кир по кожата на Галена ли е?!”, „Брях, погнусих се, значи… не може да бъде, не вярвам на очите си!”, гръмнаха от изумление почитатели на певицата. Други пък решиха веднага да я защитят, даже преди да са се уверили сами за какво става дума. „Е, как може такива изводи да си вадите, може да е от светлината, а сигурно е от автобронзант и си е проличало на снимката…”, твърдят те.

Наистина версиите са няколко, но всяка от тях намира своите доводи в нета. Не вярваме, че Галена ще остане толкова време некъпана, че чак да стигне до тук да лъсне с кир по кожата. Иначе всичко е възможно, а в чалга средите сме се нагледали на какво ли не…

Вижте сами как Галена шашна с кир по кожата, вярно ли е според вас?!

2 коментара
  1. Iliana Kostadinova казва

    Ama vie naistina ne ste dobre.E moje li takiva gluposti.E kak razbrahte 4e e kir? Ponqkoga se 4udq kak gi izmislqte tezi ne6ta.

  2. Iliana Kostadinova казва

    Ama vie naistina ne ste dobre.E moje li takiva gluposti.E kak razbrahte 4e e kir? Ponqkoga se 4udq kak gi izmislqte tezi ne6ta.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.