Галена побесня от екипа на Николета: Виж жеста й!

Гласувайте за статията

Галена надуши, че папараците на Николета са по петите й, тогава им показа отношението си

Галена показа на папараците а Николета един неудобен жест с три пръста, видя Kliuki.net.

Галена

Галена реагира срещу папараците на Николета

Певицата не е вчерашна и веднага се усетила, че екипът я следва по петите. Галена е с новата си кола, а плейметката е доволна, че имала повод да почерпи… Разбира се, посланието е и към нейните фенове, с което Николета се надява да си осигури гледаемост в неделя вечер.

Галена има хиляди последователи, които копнеят да я зърнат, независимо в каква светлина. И ето, че мечтата им ще се сбъдне. Но Галена няма да е чак толкова любезна, явно се е подразнила от цялата тази истерия около нея.

Красавицата е свикнала на интерес от хората, както и на публиката в дискотеките, но всеки би се ядосал да му се навлиза в личното пространство извън работната обстановка. Според потребителите, Николета дори не е забелязала, че Галена е навирила среден пръст по особено деликатен начин, за да й стане ясно мнението й по темата.

Навремето такива “нежности” си разменяха самата Николета и Алисия. Първо Божинова използва Ванко 1, където уж случайно си наместваше очилата в клипа, използвайки средния си пръст. После Алисия не остана длъжна и й го върна в свое видео.

Николета обаче е толкова обсебена от мисли, че е номер 1 сега, надали е обърнала внимание Галена как я провокира.

И сме сигурни, че много скоро ще побърза да я покани като гост, за да започне с зачеркването на твърденията в мрежата. Така се случи с Бориса. Николета не направи интервю с нея, а цялата работа беше нещо като отричане и потвърждаване на разни факти.

В желанието си да изпъкне и да се тупа в гърдите, че показва някакви истини, Николета определено става за смях.

Ето как я направи за резил и Галена!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Галена побесня от екипа на Николета: Виж жеста й!”

  1. djidjibidji

    окт. 24. 2014

    и коя е галена- никоя това е една бездарна и фалшиво пееща измислена генно модифицирана марионетка ..освен с клипа във ваната с нищо друго не може да остане в съзнанието на хората

    Reply to this comment

Добавете коментар