Галена облече Анелия

Гласувайте за статията

Фолк певицата с тоалет от новата колекция на Галена

Фолк певицата Галена облече колежката си Анелия. Двете звезди, които напоследък упорито се карат една с друга се оказаха доста по-близки, отколкото някой би предположил. Приятелството помежду им изглежда толкова крепко, че Анелия дори е носи дрехите на Галена.

Анелия се издокара  в модел на Галена

Анелия се издокара в модел на Галена

Тези дни феновете на певицата с изненада забелязаха, че Анелия носи тоалет от новата модна линия на Галена. И веднага предположиха, че двете звезди далеч не са си толкова сърдити.

Певиците заровиха томахавките

Певиците с една и съща рокля

Със същия тоалет новоизлюпената модна дизайнерка беше облечена по време на посещението си в „Шоуто на Слави”. Там Галена представи най-новата си модна колекция и рекламира своите тоалети.

Галена в същия тоалет при Слави

Галена в същия тоалет при Слави

Междувременно феновете на Анелия забелязаха, че любимката им носи дрехи от новата колекция на Галена. „А, уж бяха скарани! Гледай само кой я облича“, коментират форумци в мрежата.

Преди няколко месеца фолк звездите се скараха жестоко и дори не си говорят. В началото на годината Галена се засегна жестоко от факта, че Анелия е говорела неприятни неща зад гърба й и твърдеше, че не иска да има нищо общо с нея. Както изглежда обаче двете певици са изгладили отношенията си. Щом Анелия дори се е навила да носи дрехите на Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар