Галена копира Кали

Гласувайте за статията

галена - да ти го дам лиОще с появяването си в интернет пространството новата песен на Галена “Да ти го дам ли” беше оприличена с песента на Кали “Като те почна”. Феновете на този жанр музика бяха разочаровани от “най-добрата певица на годината” според “Планета”. Новата песен няма особен хитов потенциал, смятат потребителите и коментират, че Галена трябва да се вземе в ръце, ако иска не иска да загуби част от аудиторията си. Коментарите в мрежата относно приликата между двете песни продължават и всички са единодушни, че наистина са много близки, особено в припева. Потребителите споделят още, че то и без това в България всичко се краде, та и това няма какво да ни учудва. Реакцията като цяло относно “Да ти го дам ли” е негативна и противоречива. Очаквахме повече от знойната красавица.

Изпълнителката на “С кое право” и без това е разочарована от феновете си след като я освиркаха на годишните музикални награди на “Планета” и скандираха името на Преслава. Оказва се, че Цветан Спасов е автор и на двете песни на пайнерките и явно затова ги е направил без да иска толкова сходни. Новата песен на Галена и Преслава “Хайде, откажи ме” също е смятана за провал и пълна загуба на средства.
Тази част от песента на “Да ти го дам ли”, която чухме в мрежата определено не ни направи впечатление, освен с това, че страшно ни напомня на нещо вече познато. Ако Галена разчита на нея, за да си върне феновете, това просто няма да стане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар