Галена и Косъма взривиха пловдивска дискотека

Гласувайте за статията

Галена, Косъма и Иво Андонов нажежиха до яркочервено емоциите на посетителите на популярна пловдивска дискотека.

Дансингът се взриви от възгласите на танцуващите, когато забелязаха своите любимци.

Галена и Косъма взривиха пловдивска дискотека

Галена и Косъма взривиха пловдивска дискотека

Две екранни звезди в едно заведение е знаменателно събитие, но три звезди заедно предизвикват фурор — посетителите изпаднаха в еуфория. Градусът на екзалтация максимално се покачи, когато трите популярни личности танцуваха с присъстващите и дори се снимаха с тях.

Триото предизвика истински фурор

Триото предизвика истински фурор

Фотосите мигновено бяха качено в мрежата и голяма част от феновете изпаднаха в еуфория при вида на екранните си любимци.  Други се ядосваха, че са пропуснали срещата с тях.

„Що ми трябваше да ходя на друг купон — почти изплаква в интернет поклонничка на Косъма. — Можех да видя на живо Косъма и дори да го пипна…”

Късметлиите, присъствали в заведението, бяха повече от екзалтирани. Любителите на фолк музиката припяваха в синхрон с любимката си Галена, мъжката аудитория се опитваха да подражава на мафиота от „Под прикритие” Захари Бахаров, а дамската аудитория не изпущаше от очи магнетичния Сашо.

Двамата актьори и фолк дамата демонстрираха очарователно отношение към своите фенове. Предполага се, че щастливите мигове, които им подариха, дълго време ще топлят сърцата на тийнейджърите и ще бъдат повод за хвалби, че са били в една компания със своите идоли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар