Галена и Емилия са неразделни

Гласувайте за статията

Двете фолк изпълнителки, които успешно си партнираха в песента “Аларма”, са неразделни. Те се появяват все по-често заедно и не пропускат да демонстрират своята близост, възникнала най-вече покрай децата, пише “Уикенд за жената”. Блондинките си помагали взаимно, особено в отглеждането на децата си, като Емилия съветвала колежката си как да се грижи за сина си.

Говори се, че изпълнителката на “По твоите следи” първа подала ръка и потърсила контакт, а Галена се отзовала. Въпреки голямата конкуренция, те поддържат прекрасни отношения и се гордеят с приятелството си. Сега Галена е по-близка с русата си колежка, отколкото с Преслава, с която наскоро направиха неособено успешен дует.

Емилия не коментира отношенията си със своите колежки пред медиите и се старае да не се замесва в интриги. Единствено за Анелия се беше изказала негативно пред медиите и то защото имат нещо общо – Коко Динев, който май не могат да си разделят. Това в кръга на шегата, но е факт, че има ревност, завист и борба за надмощие.

За Галена се носят различни слухове, наскоро й бяха приписали авантюра в чужбина с бивш фолк изпълнител. Говореше се, че Галин през това време и той не скучаел и то с небезизвестната Преслава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар