Гала превърна дома си в копие на двореца Халваджиян (Нови снимки)

Гала превърна дома си в копие на двореца Халваджиян (Нови снимки)
5 (100%) 2 votes

Тв водещата с копие на двореца Халваджиян

Тв водещата Гала се гордее с оригиналния си дом в провансалски стил. Оказа се обаче, че романтичното жилище, което ремонтира повече от две години далеч не е оригинално и лично нейна идея. Всъщност домът й е копие на двореца Халваджиян. С който Кремена и Маги от години събират завистливи погледи от близки и приятели.

Самата Гала винаги е твърдяла, че идеите са лично нейни и обожава дома си, който е уникален.  И дори е правила имота по свои скици, за да постигне желаните резултати. Оказа се обаче, че водещата всъщност е използва снимки от жилището на Кремена, за да получи своя романтичен провансалски дом, с който толкова се гордее.

Домът на Гала копие на този на Кремена Халваджиян

Домът на Гала копие на този на Кремена Халваджиян

Всеизвестен факт е, че лично Кремена Халваджиян дава съвети на Гала как да обзаведе дома си. А телевизионерката просто пропуска да сподели, че е изкопирала интериора от двореца на близката си дружка.

Ето откъде водещата се вдъхновява

Ето откъде водещата се вдъхновява

kremena 10gala 4gala 7gala 8 gala 6„Страшно си приличат. Липсват само огромните цветни полилеи на Кремена и може да се объркаш, че си в нейния дом“, коментират потребители в мрежата. Мнозина са на мнение, че стилистката на Гала е правила жилището й като реплика на своето и само някои малки детайли го открояват от собствения й дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар