Гала показа романтичния си дом (Снимки)

Гала показа романтичния си дом (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Тя живее едновременно на седмия етаж в столична кооперация и във френския Прованс.

Тв водещата Гала неотдавна показа прекрасния си нов дом, вдъхновен от романтичната атмосфера на старомодна Франция. Чаровната водеща лично следи преустройството на малкия си апартамент в София. Който по нищо не отстъпва на най-романтичните къщички от френската провинция.

Самата водеща признава, че е направо влюбена по този стил и не е могла да се сдържи да не превърне малкия си апартамент в подобно кътче. Предвид факта, че влага толкова време, енергия и любов в неговото преобразяване, не е изненадващо, че Гала почти не иска да излиза от дома си.

Гала се гордее с романтичен дом

Гала се гордее с романтичен дом

galaСкромният дом на водещата е от отворен тип и събира в едно хол, трапезария и кухня. Гала признава, че обожава вечерите край камината, когато си почива с чаша вино в ръка.gala 2

Бежово, кремаво и бяло преобладават в спокойния дом на звездата. Зад състарените врати обаче се крият модерни дрешници и елегантни и функционални мебели. Водещата умело оптимизира малкото пространство в дома си, като в същото време го прави да изглежда светъл и просторен. Мебелите и настилките са от цял свят, а Гала споделя, че това е най-прекрасното кътче на света за нея и е създадено с много любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Гала показа романтичния си дом (Снимки)”

  1. Marin Mirevski

    Дек. 21. 2013

    КЪДЕТО И ДА Е ЩОМ ГАЛА Е ВЪТРЕ Е ПРЕВЪЗХОДНО КРАСИВО

    Reply to this comment

Добавете коментар