Гала нямала конкуренция

Гласувайте за статията

Лъчезарната блондинка е спрягана като най-успешната тв водеща в родния ефир. Нейното предаване по Нова ТВ е с най-висок рейтинг, за разлика от подобните му: “Денят е прекрасен” и “7-о авеню” по Би Ти Ви и ТV7. Зрителите не изневеряват на чаровната водеща вече толкова време. Тя представя по нещо вълнуващо всеки ден, кани известни личности, клюкарства, все неща, които жените обожават. Големият зрителски интерес показва, че стратегията на предаването работи безотказно.

Интересът към “На кафе” се дължи на хубавата водеща, чиято звезда изгря със “Супер шоу Невада” преди доста години, където заедно с Къци Вапцаров тя пожъна голям успех. Успехът никога не е случаен, за да се откроиш трябва да имаш силен характер. А Гала е доказала, че има качествата на лидер и перфектен организатор. Личният живот на тв звездата е изложен на показ, но тя е свикнала с интереса на медиите.

Неуспешният й брак не успя да помрачи усмивката на Гала. Тя прие философски раздялата и продължи напред, както много други жени. Сега се радва на щастлива връзка с бизнесмен. Кариерата й също върви нагоре, но блондинката не се смята за звезда. Тя се стреми да запази своята естественост и неподправеност, и към непознатите хора. Въпреки мнението на някои от колегите й, че говори непрекъснато за диети и преиграва, любовта на зрителите е показателна.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара to “Гала нямала конкуренция”

 1. тито

  апр. 09. 2011

  .Досадна бъбривка,не достатъчно интелигентна и образована с излишък от нарцисизъм.

  Reply to this comment
 2. Vaniliya

  апр. 09. 2011

  Малко е превзета;)

  Reply to this comment
 3. Марин

  апр. 11. 2011

  Имам чувството,че като вдигна капака на клозетната чиния, ще икочи неуморимата Гала.
  Ох до гуша ми дойде от нея,както и на 3/4 от българските зрители!!!!!!
  Няма ли най-накрая да се сетят от НОВА и да прекратят договора!
  Няма ли най-накрая,да махнат този рошавак Халваджан и откачената му жена,която се опитва да е моден дизайнер,нещо като онзи педе…ст Минчев,роден в цигансата махала и сега е в т.н. „хайлайф на София „!
  горките жалки хорица, се струпват около него и не усещат колоко са жалки и смешни!
  Тежко на България с такива водещи и новоизлюпили се буржоа!
  ОххххххххххххххххххІ

  Reply to this comment
 4. O889957082

  апр. 12. 2011

  ех тая Гала бе, забрави какво кротко агънце бе при Къци в шоу невада като кажеше къци Гала, и тя веднага послушно се завърташа насам натам. хахаха много ми бе интересна тогава ама и бе млада пичка кефеше ме на визия то и сега си е готина ама поостаря а и с това неиното на кафе бе не ме кефи вече а и приятелите ми я одумват виж жена ми я харесва се вика накафе на кафе ее стига с тез кафета деее хахха

  Reply to this comment
 5. ллл

  ян. 24. 2012

  Усмихва се ,но фалшиво.Не мога да се начудя как може да се изивяват като хайлайф.А тая зейнеп,добре че участваше в ББ та да стане известна.И тя горката все едно е завършила Кембридж с такова самочуствие е.Всички в това предаване са много смешни.

  Reply to this comment

Добавете коментар