Гала и Зейнеб стават все по-близки! Ето как смутиха мрежата (СНИМКИ)

Гала и Зейнеб стават все по-близки! Ето как смутиха мрежата (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Гала и Зейнеб си стават все по-смущаващо близки, изумяват се потребителите в мрежата

 

Гала и Зейнеб в опасна близост!

Водещата и репортерката напоследък го раздават доста фриволно.

Гала и Зейнеб си стават все по-близки!

Гала и Зейнеб си стават все по-близки!

Те въобще не се смущават от това, че са известни и отдавна са минали границите на приличието, смятат потребителите в мрежата.

Зрителите редовно стават свидетели на техните топли коментари една към друга, а Гала го раздава доста освободена шефка. Тези снимки определено успяха да изумят всички, които се натъкнаха на тях, а реакциите са повече от показателни.

Гала и Зейнеб са колежки, но и приятелки, които на моменти се държат неприлично

Гала и Зейнеб са колежки, но и приятелки, които на моменти се държат неприлично

„Ама Гала как е пуснала ръце на Зейнеб, момичета, дръжте се по-адекватно, моля ви!”, „Гала сигурно я приема като дъщеря, тя е много мила с повечето екипа си!”, „Прекаляват с лиготиите си, няма нужда да се излагат така!”, гласят отзивите в нета.

Хората не са учудени, че две дами могат да се държат така непристойно в днешно време, защото са се нагледали на какво ли не, но може би фактът, че те са известни променя значително нещата… Други пък не ги приемат така крайно и смятат, че няма нищо ненормално в поведението им. „Какво толкова, колежки са, обичат се, уважават се, явно атмосферата в предаването е страхотна!”, казват те.

Гала отдавна е един от тв лидерите, а нейното женско шоу „На кафе” може да е оплювано, но пък редовно се следи от домакините и майките. Зейнеб също вече се е превърнала в любимка на публиката.

Вижте как Гала и Зейнеб показват близостта по между си!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар