Гадняр! Икебаната огорчи Емануела със зловеща прогноза за брака й

Гласувайте за статията

Икебаната въобще не си мери приказките и не се съобразява какви ги говори на младоженците Емануела и Никола

 

Икебаната буквално срази Емануела с мрачната си прогноза за нейния брак!

Преди седмица певицата се омъжи повторно за своя любим Никола, а участникът в „Къртицата” вече чертае грозни сцени за тяхното бъдеще.

Икебаната притесни жестоко младоженците Емануела и Никола

Икебаната притесни жестоко младоженците Емануела и Никола

„Хората на изкуството и артистите са така, вас не ви чака нищо хубаво, повечето имат няколко раздели зад гърба си, отдават се на кариерата, връзките им се провалят…нямате шанс!”, изцепи се Деян Неделчев – Икебаната в Базата.

Емануела го гледаше през тъмните си очила с тъжна физиономия и за малко да се разреве, но бързо превключи на вълна професия и започна да обяснява колко е трудно наистина да се оцелее в тези среди. Половинката й пък, както винаги, си стоеше кротко до нея и се чудеше как да реагира на приказките на Икебаната, който буквално отсега отписа отношенията им.

Нестандартният изпълнител въобще не се замисли, че може да всее паника в сърцата на младоженците, но според мнозина той си е напълно прав. Още повече, че хората вече видяха колко е лют характерът на Емануела и дори Азис сподели, че скоро тези скандали като нищо ще се повторят.

Дали бракът на Емануела и Никола ще издържи, само времето ще покаже, но Икебаната е категоричен, че тази история няма да я бъде дълго… Вижте!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар