Гаджето на Моника Валериева утеши мъката й с кола

Гласувайте за статията

Моника Валериева намери начин да се утеши след скандалите с Андреа

Моника Валериева я очаква тежък уикенд, тъй като Андреа ще гостува при Николета и кой знае какви ще ги разправя…

Моника Валериева

Моника Валериева джитка с нова кола

Kliuki.net видя, че Андреа и Николета се канят да отговарят уж на неудобни въпроси. Цялата работа е ясна отсега, надали ще има такива отговори, все ще се отклоняват нещата в конкретика.

Но пък рекламата си казва думата и всички ще се лепнат пред екрана на Папараци. Нали именно с тази цел се събраха двете, а Андреа би шута на вярната си приятелка Моника Валериева. Гаджето й обаче се грижи тя да се чувства добре и й подари нова кола покрай скандалите с Андреа.

Моника Валериева

Моника Валериева получи ето това бижу от гаджето си

Така моделката е намерила временна утеха, поне докато не настъпи следващият повод за неприятности. Моника обаче си е казала, че ще гледа напред и ще накаже Андреа с мълчанието си. Тя каза, каквото имаше по въпроса и приключи с темата. Поне засега. Ако бъде провокирана отново, нищо чудно да излезе поредната доза недоволство на профила си. И с право.

Доста от нейните последователи не спират да я подкрепят в неравностойната битка, която има тя с Николета и Андреа. Моника Валериева никога не е предполагала, че ще стане такава жертва на предателство. Тяхното беше истинско, смятаха околните, но фактите показаха друго.

Моника Валериева трудно преглъща ситуацията, но въпреки това гледа да се държи достойно за пред хората. Тя не иска да пада на нивото на бившата си дружка, тъй като с това ще разочарова феновете си. А те я харесват точно такава, каквато е.

Никой от общите им познати не удари рамо на Андреа, причините са обясними. Блондинката е твърдо решена все пак да извлече максимум дивиденти от близостта си с Николета. Тя не се вълнува, че до вчера се плюха и обиждаха, важното е сега пиарът да върви.

Все пак Моника Валериева се кефи на любовта, която има и всичко останало е толкова незначително…

Вижте чисто новия й автомобил!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар