Габриела Радославова влюбена до уши, заби страж на ЦСКА

Гласувайте за статията

Габриела Радославова влюбена, забрави Орлин Орлинов

Габриела Радославова влюбена до уши в страж на ЦСКА, гласи най-новата клюка. Знойната миска хлътна по Райс Мболи и отскоро не крие любовта им.

Футболистът на червените е най-новото завоевание на Габриела Радославова. След кратката си, но бурна връзка с Орлин Орлинов, красавицата го раздаваше сингъл доста време. И като волна пеперуда прехвърчаше от парти на парти, без да обърне внимание на нито един ухажор.

Габриела Радославова хлътна до уши, заби страж на ЦСКА

Габриела Радославова хлътна до уши, заби страж на ЦСКА

Самата Габриела неведнъж е казвала, че живее и диша само за ЦСКА. Красавицата е стигала даже до крайности, само и само да мотивира любимия си отбор, пише blitz.bg.

Сред щастливците, които успяха да се доберат до вниманието й е и стражът на армейците Райс Мболи. Аржентинецът отскоро е с моделката изглежда, тъй като досега тя не е показвала техни общи снимки.

Тези дни обаче гръмна новината, че Мис Джуки има нова тръпка. И мнозина започнаха да се чудят, кой успя да завърти главата на Габриела Радославова. Влюбена или не обаче, миската продължава да е сред най-ухажваните из столичните партита и купони.

„Не му е лесно на Мболи, Габриела е изключително популярна и не спират да я закачат“, издават дружки на моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар