Габриела Радославова вече не е мис Джуки (Намали си устните)

Габриела Радославова вече не е мис Джуки (Намали си устните)
5 (100%) 1 vote

Габриела Радославова вече не е мис Джуки, коригира си устните

Габриела Радославова вече не е мис Джуки. Известното Барби, което се прочу именно с огромните си устни се хвали с нова визия — нищо общо с тази на фолк певицата Мария.

Блондинката, по-известна като мис Джуки, вече няма най-големите устни на Балканите. Вместо това хубавата Габриела Радославова реши да превърне този дефект, който за нея стана ефект, в по-приемлива част от лицето си и намали обема на устните си. Феновете са на мнение, че новия вид повече й отива и тя наистина прилича доста повече на кукла Барби, с каквато я сравняват. „Истинска Снежанка“, „Много си сладка така“, гласят коментари на почитатели.

Габриела Радославова си намали устните

Габриела Радославова си намали устните

Междувременно из форумите също обявиха, че новия имидж на мис Джуки повече й отива. „С онези огромни устни изглеждаше като някакво недоразумение, а сега е кукла“, гласят мнения на интернет потребители.

Вижте мис Джуки днес

Вижте мис Джуки днес

Атрактивната блондинка се прочу покрай участието си в комисията „Павлов“, а по-късно и докато стажуваше при Венета Райкова. Интервюто й с политиците за 8-ми март бе сред най-големите куриози, тъй като на няколко пъти обърка парламента със стадион.

В крайна сметка гафовете й донесоха доста успехи и Габриела Радославова набра популярност. Преди няколко месеца тя дори реализира друга своя приумица–нощува в къщата на ужасите в село Мусачево. А преди това успя да събере няколко свои колеги и приятели, които да приемат предизвикателството, да се включат в авантюрата заедно с нея.

Габриела Радославова стана популярна покрай връзката си с футболиста побойник Орлин Орлинов, посегнал на манекенката Катрин Вачева. Връзката им не издържа дълго, но Габриела Радославова стана по-известна и от вече бившето си гадже. Блондинката, по-известна като „Мис Джуки“ е запален фен на ЦСКА и агресивно подкрепя отбора при всяко тяхно участие. Тя дори скочи в защита на червените и след най-големия им провал преди известно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар