Г-н Андреев най-добре платената малка звезда в България

Г-н Андреев най-добре платената малка звезда в България
5 (100%) 2 votes

Г-н Андреев на Слави се оказа най-скъпоплатената малка звезда в България

Г-н Андреев на Слави се оказа най-скъпоплатеното дете-звезда в България. Чаровникът, който всяка седмица радва феновете на предаването с различни комични истории, получава астрономически хонорар.

Легенди се носят за сумите, които Слави плаща на малкия г-н Андреев и Крисия Тодорова за участието им предаването. Точната цифра обаче е най-строго пазената тайна на предаването, макар от екипа със задоволство да споделят, че никое друго дете—звезда у нас не получава такъв хонорар.

Малкия г-н Андреев най-скъпоплатеното дете-звезда в България

Малкия г-н Андреев най-скъпоплатеното дете-звезда в България

За успеха си малката Крисия Тодорова също получава подобаващо възнаграждение. Семейството й обаче влага всички средства в музикалното й образование и отказват да вземат и стотинка от нейните хонорари.

Парите на малкия г-н Андреев от друга страна влизат в семейния бюджет. Въпреки това родителите му се стараят сумите спечели от сина им да бъдат използвани предимно за него, пише lifestyle.ibox.bg.

За разлика от г-н Андреев и Крисия, малката Ахинора, която е водеща на „Големите надежди“ получава доста по-скромно възнаграждение. Малката изпълнителка радва и малки и големи в сряда вечер със забавните си коментари по адрес на Драгомир Драганов, който й партнира като ко-водещ. Договорения хонорар между семейството й и екипа на продукцията обаче е доста по-скромен. Пък и за разлика от г-н Андреев, Ахинора не е толкова популярна, нито има толкова дълъг стаж в ефир като него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар