Франсин от Мис България се маха от шоуто, бясна на продуцентите

Гласувайте за статията

Прехвалените коафьори си направиха жестока гавра на гърба на момичетата

Франсин приличала на Денис Родман

Франсин приличала на Денис Родман

Снощният епизод на Мис България за пореден път затвърди мнението, че продуцентите на шоуто целят единствено да си вдигнат рейтинга на гърба на момичета. И ако до момента нелепите задачи, които поставяха пред кандидат-миските, се изчерпваха с носене на дини и спорно демонстриране на талант, то снощи нещата наистина излязоха извън контрол.

Уж с идеята да дадат на момичетата точна оценка за прическите и косата им, в къщата влязоха трима от „най-добрите“ коафьори в България. Начело с Боби Сапунджиев, по-известен в близкото минало като травестита Урсула.

В напъните си да бъдат оригинални обаче тримата буквално станаха за смях с откровените обиди, които сипеха по адрес на косите на кандидатките. Някои от които наистина притежават забележителни естествени гриви. Оказа се обаче, че да имаш хубава, гъста и дълга коса вече не е модерно и стилистите направиха какво ли не, за да убедят момичетата да се лишат от косите си, за да бъдат в крак с модата, а да не приличат на „селски моми“.

Съвсем естествено, в повечето случаи срещнаха категоричен отказ. При двете по-тъмни момичета обаче – Франсин и Ашли, номерът им мина. Нищо неподозиращите кандидатки им позволиха да експериментират с прическите им и резултатът се оказа плачевен. В главата Ашли заприлича на средностатистическа американска домакиня от средата на миналия век, а не на младо момиче. Форумци дори я оприличават на Голямото Пиле от „Улица Сезам“.

Още по-трагична е ситуацията с Франсин. „Великите“ коафьори буквално я оставиха без коса, остригвайки я първи номер и боядисвайки жалките остатъци в русо. „Прилича на Денис Родман“, започнаха веднага с подигравките форумци. В опита си да замажат положението, „професионалистите“ заявиха, че прическата откривала красивото лице на Франсин. Кандидат-миската обаче толкова се разстрои от гаврата с нея, че не спря да плаче през цялото време. Момичето дори обмисляло да се откаже от шоуто, тъй като смятала, че с ужасната си нова прическа няма никакъв шанс да спечели титлата.

Сравниха Ашли с Голямото Пиле от "Улица Сезам"

Сравниха Ашли с Голямото Пиле от „Улица Сезам“


Мис България 2013 /07.08.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар