Франсин от Мис България изненада с женствена визия

Гласувайте за статията

Кандидат-миската, която скандализира ефира с поведението си, показа неподозирана страна от себе си

Франсин от Мис България изненадва с визията си

Франсин от Мис България изненадва с визията си

След излизането на Звезделина от къщата на Мис България, безспорно в най-скандалната фигура вътре се превърна Франсин. Момичето, което още с представянето си предизвика множество дискусии заради визията и цвета на кожата си, съвсем втрещи всички с невъздържания си език и цинично и вулгарно поведение. Българката с екзотична визия дотолкова вбеси зрителите, че голяма част от тях поискаха продуцентите да я изгонят от шоуто.

„Не стига, че се държи като пълна простачка, ами и прилича на мъж, абсолютен урод“, възмущават се феновете. Нещо повече, форумци стигнаха дори по-далеч в подигравките си, оприличавайки кандидатката за най-красива българка на… Денис Родман! Повод за гаврата стана новата, момчешки къса прическа на Франсин, която на всичкото отгоре я боядиса в русо, точно като баскетболната легенда.

За огромна изненада на всички обаче кандидат-миската показа, че има и друго лице и може да бъде женствена, стига да поиска. От kliuki.net намерихме непоказвани до момента снимки на скандалната госпожица. На фотосите Франсин е буквално неразпознаваема. Екзотичната девойка изглежда нежна и много женствена с роклята и дългата си коса, от която в момента няма и помен.

И докато част от потребителите се възхитиха от огромната разлика във визията, други си остават на мнение, че дори и в стилен тоалет и прическа, Франсин не заслужава да бъде сред претендентките за короната на най-красивата българка. А вие на какво мнение сте?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар