Франсин от Мис България е лице на ТВ7!

Гласувайте за статията

Продуцентите скриха, че екзотичната кандидат-миска е добър познайник на медията

Франсин от Мис България вече е участвала в шоу на ТВ7

Франсин от Мис България вече е участвала в шоу на ТВ7

Още със самото представяне на момичетата, които ще се борят за титлата „Мис България 2013“, впечатление направи участието на Франсин – чернокожата девойка, която иска да грабне короната на най-красивата българка. Във визитката си тя беше представена едва ли не като момиче, чиято голяма мечта винаги е била да участва в телевизионно шоу, за да се докаже и което е било дискриминирано заради цвета на кожата си. И продуцентите на риалити формата са показали големите си сърца като са оценили качествата й (спорни, според голяма част от зрителите) и са й дали шанс да изгрее.

Това, което създателите на шоуто „услужливо“ са пропуснали да отбележат е, че Франсин всъщност далеч не е непознато момиче, тръпнещо в очакване на своя звезден миг. Напротив. Претендентката за короната на Мис България вече се е снимала в един риалити формат на същата телевизия. И дори го е спечелила.

Става въпрос за шоуто „Кралицата на шопинга“, което се излъчваше по ТВ7 преди около година. Франсин е излязла като победителка от него, но от продукцията „Мис България 2013“ не споменават нищо по въпроса. Нещо повече, самата Франсин дума не обелва пред останалите момичета в къщата за това си свое постижение. Нищо, че във Фейсбук профила си не спира да се хвали с него.

Интересно, защо е тази тайнственост, питат се потребителите? Дали пък от продукцията не гласят именно негърката да спечели титлата? И да се боят да разкрият, че тя вече е познато на ТВ7 лице, за да не се разрази скандал? Предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Франсин от Мис България е лице на ТВ7!”

  1. Екатерина Цанкова

    авг. 10. 2013

    АШЛИ И ЕМЕЛ СЪЩО СА БИЛИ В КРАЛИЦА НА ШОПИНГА.

    Reply to this comment

Добавете коментар